phone-icon 0345-611777

Een goed gesprek begint bij goede vergaderstoelen.

Bij het kiezen van vergaderstoelen is er veel keus!

Tijdens een vergadering levert alleen een mooie stoel al een goed gesprek op. Wanneer u uw medewerkers en gasten plaats biedt op een comfortabele stoel geeft dit een goed gevoel.

Vergaderstoelen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zo heeft u de keuze tussen speelse modellen en meer traditionele vergaderstoelen. Het hangt van uw eisen en wensen af. Zo zijn er vele keuzes tussen onderstellen en stof- en lederafwerkingen.

Allereerst kunt u een keuze maken uit de verschillende frames, alleen daarin is al veel keuze! – 4-poots (met of zonder wielen) – 4 teens – 5 teens (met of zonder wielen) – Sledeframe (horizontaal of verticaal)

Daarnaast is er keuze uit verschillende materiaal afwerkingen.
– Hout
– Stof
– Combinatie van hout en stof
– Leder
– Combinatie van hout en leer
– Kunststof
– Netweave
– Petvilt

En is er keus uit verschillende specificaties.
– Hoogte instelbaar
– Verrijdbaar
– Armleggers

En hebben we vergaderstoelen van verschillende merken. De Vorm, Haworth, Interstuhl, Pedrali, Wilkhahn, Bert Plantagie, Senator, Allermuir, Huislijn en nog vele andere merken.

Naast het design en de prijs van de stoel moet u zich ook afvragen hoe vaak deze stoelen gebruikt worden en voor wat voor kwaliteit u zou moeten gaan. En of u de vergaderstoel in combinatie met een vergadertafel wilt aanschaffen. Als dit het geval is zou u een serie kunnen gaan of twee producten van dezelfde leverancier.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting