phone-icon 0345-611777

Neem plaats op banken en fauteuils voor een comfortabel moment!

De aankomstruimte is het visitekaartje van uw bedrijf, door het plaatsen van banken en fauteuils voelen de bezoekers zich welkom.

Banken en Fauteuils zijn geschikt voor het plaatsen in uw aankomstruimte zijn echte sfeermakers in uw bedrijf. Ze benadrukken de gewenste sfeer en nodigen de bezoekers uit om plaats te nemen waardoor deze zich welkom voelen.

Banken en fauteuils worden naast aankomstruimtes ook geplaatst tussen de werkplekken, in vergaderruimtes, wachtruimtes enzovoorts.

Banken en fauteuils zijn de combinatie tussen sfeer en funtionaliteit. Ze bepalen de sfeer in de ruimte en zijn bruikbaar. Naast dat kan het meubilair ook een akoestische werking hebben. Naast akoestische banken zijn er ook banken speciaal voor in de kantine en zijn er series waarin banken, fauteuils en poefen bij elkaar passen.

Bij het aanschaffen van banken en/of fauteuils moeten met een paar punten rekening gehouden worden.
Afmeting hoeveel mensen gaan er dagelijks op de banken zitten?
– Moet de opstelling flexibel zijn? Gaat de opstelling verplaatst worden?
– Welke kleuren er gekozen worden moet ook over nagedacht worden, meestal wordt er gekozen voor één van de bedrijfskleuren in combinatie met een grijstint. Maar door te kiezen voor grijstinten wordt het meubilair tijdloos.
– Moet het meubilair een akoestische waarde hebben? Wanneer de set in de kantoorruimte geplaatst wordt kan dit vele voordelen hebben.
– Van welke kwaliteit moet het meubilair zijn? Hoe vaak gaat het meubilair gebruikt worden?

Voor een advies op maat en het aanvragen van extra informatie, neem gerust contact met ons op.

Kantoor Banken en fauteuils, kantoor banken, kantoor fauteuils, lounge banken voor kantoor, lounge fauteuils voor kantoor.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting