phone-icon 0345-611777

Uw kantoor accessoires moeten functioneel, sfeerverhogend en onmisbaar zijn!

Sommige kantooraccessoires bepalen de sfeer, andere zijn onmisbaar voor goed functionerende werkomgeving.

Kantoor accessoires zijn niet alleen mooi voor de aankleding maar ook handig en onmisbaar in een totaalinrichting.

Accessoires zoals plantenbakken, roomdividers, kapstokken, klokken enzovoorts bepalen de sfeer van uw ruimte. Deze producten krijgen ook vaak kleuraccenten bijvoorbeeld de bedrijfskleuren.

Er is veel keus in het kiezen van kantooraccessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld vele verschillende kapstokken, u kunt voor een standaard garderoberek gaan maar ook voor een design kapstok. Het hangt af van welke kapstok u kiest, op welke plaats deze komt. Wanneer u een mooie kapstok kiest en het een eye-cather is kan deze gerust midden in de ruimte geplaatst worden!

Plantenbakken zijn erg belangrijk in een kantooromgeving, het verhoogd de sfeer en bieden en kunnen de luchtkwaliteit verhogen. Planten kunnen achtergrondlawaai verminderen en in meerdere aantallen een akoestische waarde hebben.

Dan zijn er ook nog de accessoires die onmisbaar zijn voor een goed functionerende werkomgeving. Deze helpen u werkplek bruikbaar maken. De CPU houder waar de computer in hangt, het kabelmanagement dat zorgt dat uw kabels netjes weggewerkt zijn, de monitorarmen die uw beeldscherm op zijn plek houden.

Kantooraccessoires is de mix vinden tussen functionele producten en sfeervolle producten die de uitstraling van uw kantoor kunnen bepalen.


Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting