phone-icon 0345-611777

Werken in privacy in stilte werkplekken!

Stilte werkplekken zijn werkplekken omringt door akoestische panelen waardoor een werkplek in privacy wordt gecreëerd.

Stilte werkplekken zorgen ervoor dat de werknemer in een geconcentreerde en geluiddempende ruimte zit. Doordat de werkplek omringt wordt door akoestische panelen worden de geluiden van de omgeving geabsorbeerd en kan de medewerker in stilte werken. Ook is en stilte werkplek nuttig voor het omgevingsgeluid. Doordat een medewerken die bijvoorbeeld veel belt in deze ruimte te plaatsen geeft dit minder overlast aan de andere gebruikers van de ruimte.

Stiltewerkplekken versterken de focus en verminderen overlast. Doordat de wanden van de stiltewerkplekken absorberen zorgen de stiltewerkplekken voor een verbetering van de akoestiek in uw ruimte. Stilte werkplekken kunnen een oplossing bieden voor concentratie, overleg, samenwerking en afscheiding van ruimtes.

Stiltewerkplekken zijn er in verschillende vormen en maten, de meeste stiltewerkplekken zijn geschikt voor één medewerker. Maar tegenwoordig worden er ook hele vergaderunits gebouwd met dezelfde wanden.

Stiltewerkplekken zijn vaak ook flexwerkplekken omdat deze door verschillende mensen op voor hun geschikte momenten in gebruik genomen worden.

 

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting