phone-icon 0345-611777

Duo werkplekken, Duo werkplek, Duo Bureaus

Duo werkplekken

Duo werkplekken bestaan uit één frame met twee bureaubladen. Deze bureaus zijn dan ook nog eens koppelbaar, zodat er vier, zes of meerdere bureaus aan elkaar te koppelen zijn. Elke gebruiker kan zijn bureaublad afzonderlijk van elkaar bedienen, en zo ook op de juiste hoogte instellen.

Duo werkplekken worden steeds vaker aangeschaft door de werkgever omdat het de samenwerking van medewerkers bevorderd. Deze bureaus stimuleren de onderlinge samenwerking tussen uw medewerkers. Het is de ideale keuze om medewerkers met een individuele taak als groep te laten samenwerken.

Vele duo bureaus hebben een scheidingsscherm tussen de twee bureaubladen voor extra privacy. Ook wordt er vaak gekozen voor een ladeblok bij deze werkplekken omdat deze ook gedeeld kan worden.

Er is veel keus bij het selecteren van het geschikte duo bureau. Zo is het allereerst belangrijk dat er nagedacht wordt over de maat en op welke wijze het bureau in hoogte versteld gaat worden (handmatig (inbus), slinger of elektrisch). Ook is het mogelijk om een duo zit-sta werkplek te kiezen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in framesoorten en kleuren, zo zijn er H-poten, ringpoten en wangpoten. V9oor het kiezen van de bladkleur zijn er altijd vele mogelijkheden.

Duo werkplekken worden ook wel als flexwerkplekken gebruikt en vaak in groepsverband geplaatst.

Duo bureaus geven een strak geheel wanneer ze in een rij geplaatst worden in een open kantoortuin. Door het plaatsen van een scheidingsschermen tussen de bureaus worden de kabels beter weggewerkt en geeft het een nog netter beeld.

 

 

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting