phone-icon 0345-611777

De bureaus moeten zich aan de gebruikers aanpassen en niet andersom.

Bureaus zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Zo zijn er vele keuzes te maken in uiterlijk (zoals framekleuren, framesoorten, bladkleuren en bladsoorten) maar moet het bureau boven alles een goed werkoppervlak bieden voor de gebruiker.

Hoe kies je het geschikte bureau?

Door te kiezen voor de juiste vorm, afmeting, hoogte instelling, bladafwerking en het juiste frame komt u uit bij het geschikte bureau voor u en uw medewerkers.

De vorm, afmeting spreken voor zich maar nog een kleine toelichting over de hoogte instelling, bladafwerking en het juiste frame.

Hoogte instelling
Dit kan op verschillende manieren. Wanneer de werkplek door een vaste gebruiker wordt gebruikt kan er gekozen worden voor een handmatige instelling, door middel van inbus. Maar wanneer het bureau door meerdere personen gebruikt wordt is het verstandig om een slinger verstelbaar of elektrisch verstelbaar bureau te kiezen. Zodat elke gebruiker een goede werkhouding aan kan nemen.

Juiste frame
Kiezen voor het juiste frame moeten er afwegingen gemaakt worden tussen uiterlijk, functionaliteit en prijs worden gemaakt.
Het T-poot frame is open, transparant en geeft een ruimtelijk beeld. De aanschafwaarde van een T-poot is lager dan de meeste andere framesoorten, dit kan ook een voordeel zijn.
4-poot frame is het meest verkochte bureau. Deze framesoort wordt gezien als standaard en wordt nog altijd vaak aangeschaft.
De wangpoot
wordt vaak gekozen door vrouwen omdat deze de benen grotendeels afschermen. De wangpoot biedt ook het meeste privacy en geeft het strakste beeld.
Ringpoot/O-poot geeft net als de H-poot een open en transparant beeld. In aanschaf is de ringpoot voordeliger dan de wangpoot. Maar het is ook mogelijk om in de ring een wangpaneel te plaatsen.
U-poot frame is een halve ringpoot en is voordelig in aanschaf.

Bladafwerking
Kiezen van een bladsoort (melamine, HPL, Fenix, rubberwood, hout enzovoorts) en bladkleur (bijvoorbeeld noten, eiken, beuken, grijs, zwart, roomwit enzovoorts).

Bureaus zijn dus verkrijgbaar met verschillende frames en bladsoorten maar naast de standaard bureaus zijn er ook duo bureaus en zit sta bureaus verkrijgbaar.

We leveren veel soorten bureautafels, hieronder een samenvatting van onze collectie.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting