phone-icon 0345-611777

Vergadermeubilair

Vergadermeubilair heb je nodig om je vergaderkamer optimaal in te kunnen richten. De vergaderkamer wordt gebruikt door collegas en externe partijen en moet er daarom op zijn best uit zien! Door te kiezen voor comfortabele vergaderstoelen en een mooie vergadertafel geeft dit een goed gevoel.

Vergadermeubilair moet tegen kritiek kunnen, kies voor een vergader serie of combineer vergaderstoelen met een vergadertafel.

Bij het kiezen van vergadermeubilair is er veel keus!

Tijdens een vergadering levert alleen een mooie stoel of tafel al een goed gesprek op. Wanneer u uw medewerkers en gasten plaats biedt op een comfortabele stoel geeft dit een goed gevoel.

Vergaderstoelen

Vergaderstoelen zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zo heeft u de keuze tussen speelse modellen en meer traditionele vergaderstoelen. Het hangt van uw eisen en wensen af. Zo zijn er vele keuzes tussen onderstellen en stof- en lederafwerkingen.

Allereerst kunt u een keuze maken uit de verschillende frames, alleen daarin is al veel keuze!

– 4-poots (met of zonder wielen)
– 4 teens
– 5 teens (met of zonder wielen)
– Sledeframe (horizontaal of verticaal)

Daarnaast is er keuze uit verschillende materiaal afwerkingen.
– Hout
– Stof
– Combinatie van hout en stof
– Leder
– Combinatie van hout en leer
– Kunststof
– Netweave
– Petvilt

En is er keus uit verschillende specificaties.
– Hoogte instelbaar
– Verrijdbaar
– Armleggers

En hebben we vergaderstoelen van verschillende merken.
De Vorm, Haworth, Interstuhl, Pedrali, Wilkhahn, Bert Plantagie, Senator, Allermuir, Huislijn en nog vele andere merken.

Naast het design en de prijs van de stoel moet u zich ook afvragen hoe vaak deze stoelen gebruikt worden en voor wat voor kwaliteit u zou moeten gaan. En of u de vergaderstoel in combinatie met een vergadertafel wilt aanschaffen. Als dit het geval is zou u een serie kunnen gaan of twee producten van dezelfde leverancier.

Voor het overzicht vergaderstoelen klik hier.

Vergadertafels

Goede vergadertafels moeten tegen kritiek kunnen, bij het kiezen van vergadertafels kunt u kiezen uit flexibele of vaste vergadertafels.

Tijdens het kiezen van vergadertafels zijn er vele mogelijkheden, allereerst moet de functie van deze tafel bepaald worden. Moet het een flexibele tafel (klaptafel) of mag het een vaste tafel zijn die kan blijven staan? Voor hoeveel personen moet de tafel geschikt zijn en aan welke eisen moet de tafel voldoen? Zo worden eerst de afmetingen bepaalt en is het daarna een kwestie van kiezen voor een bepaald design.

De collectie die hieronder staat is erg breed. Er zijn tafels gemaakt van afvalhout, tafels op wielen, handgemaakte tafels, tafels van grote merken en tafels uit voorraad. De tafels vallen in verschillende prijssegmenten.

Voor alle vergadertafels op een rijtje klik hier.

Movie conference chair Interstuhl:

Deel artikel

Tags: vergadermeubilair, vergaderstoelen, vergadertafels, vergaderen,

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting