phone-icon 0345-611777

Bureautafel

Welke bureautafel past bij u? En aan welke eisen moet uw ultieme bureau voldoen? Ondek welk bureau bij u en uw medewerkers passen.

Laat u bureautafel zich aan u aanpassen en niet andersom! 

Bureaus zijn er in vele verschillende vormen, maten, kwaliteiten, kleuren, afwerkingen. Maar bovenal moet het bureau de gebruiker voldoende werkoppervlak bieden.

Hoe kies je het geschikte bureau?

- Soort bureau hiermee gaat u kiezen wat voor bureau u wil, heeft u 2 bureaus nodig? Dan is een duo bureau misschien een optie. Komen er 4 of 6 medewerkers aan te werken? Dan kunt u ook kijken bij de bench opstellingen. Wanneer het voor één medewerker is komt u uit op een enkel bureau.
– De Vorm van het bureaublad, de meest voorkomende vorm is natuurlijk rechthoekig. Maar soms wordt er ook gekozen voor een hoekbureau, of een bureau met een aanbouwblad (rechthoekig, ¾ rond, vierkant), een bureau met overleg mogelijkheid.
– De afmeting van het werkblad is ook belangrijk om over na te denken. Sommige medewerkers hebben voldoende aan 160×80 terwijl er bij andere medewerkers (die bijvoorbeeld met meerdere schermen werken) behoefte is aan een bureau van 200×80.
– De hoogte instelling kan op verschillende manieren. Wanneer de werkplek door een vaste gebruiker wordt gebruikt kan er gekozen worden voor een handmatige instelling, door middel van inbus. Maar wanneer het bureau door meerdere personen gebruikt wordt is het verstandig om een slinger verstelbaar of elektrisch verstelbaar bureau te kiezen. Zodat elke gebruiker een goede werkhouding aan kan nemen. Wanneer u kiest voor een elektrisch verstelbaar bureau kunt u ook gaan voor een zit sta bureau, wat daar de voordelen van zijn? klik hier voor meer informatie.
– Kiezen voor het juiste frame hierbij moeten er afwegingen tussen uiterlijk, functionaliteit en prijs worden gemaakt.
Het T-poot frame is open, transparant en geeft een ruimtelijk beeld. De aanschafwaarde van een T-poot is lager dan de meeste andere framesoorten, dit kan ook een voordeel zijn.
4-poot frame is het meest verkochte bureau. Deze framesoort wordt gezien als standaard en wordt nog altijd vaak aangeschaft.
De wangpoot
wordt vaak gekozen door vrouwen omdat deze de benen grotendeels afschermen. De wangpoot biedt ook het meeste privacy en geeft het strakste beeld.
Ringpoot/O-poot geeft net als de H-poot een open en transparant beeld. In aanschaf is de ringpoot voordeliger dan de wangpoot. Maar het is ook mogelijk om in de ring een wangpaneel te plaatsen.
U-poot frame is een halve ringpoot en is voordelig in aanschaf.
– Uitkiezen van een bladafwerking bestaat uit het uitkiezen van (een afmeting) bladsoort (melamine, HPL, Fenix, rubberwood, hout enzovoorts) en bladkleur (bijvoorbeeld noten, eiken, beuken, grijs, zwart, roomwit enzovoorts).

Bureaus zijn dus verkrijgbaar met verschillende frames en bladsoorten maar naast de standaard bureaus zijn er ook duo bureaus en zit sta bureaus verkrijgbaar.

Voor het overzicht van bureaus klik hier

LOVD5_-_klein.jpg

Deel artikel

Tags: Bureaumeubelen Bureaustoelen bureau, bureautafel, buro, kantoorbureau,

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting