phone-icon 0345-611777

Zit Sta werkplekken

Zit / Sta werkplekken bieden afwisseling tussen zittend en staand werken.
Dit zorgt voor een flexibele werkhouding en is daarom gezonder voor de medewerkers.

Ga voor zit sta werkplekken die voldoen aan uw behoeftes, zodat u zich niet aan uw werkplek hoeft aan te passen!

Onderzoek toont aan dat langdurig zitten, zonder periode van staande afwisseling een negatief effect heeft op de zittende werker. Zo moet er een goede balans gevonden worden tussen zittend en staand werken. De voordelen van een zit/sta werkplek is dat gebruiker meer beweegt en dus ook afwisselende bewegingen maakt.

Na langer gebruik zullen met zekerheid de efficiëntie en productiviteit van de werknemers vergroten. Ook zal het bedrijf op lange termijn minder ziekteverzuim ervaren.

Een zit sta werkplek varieert in hoogte van 65-130 cm. Ook is er keus tussen een enkel of een duo bureau. Meestal is een zit / sta bureau elektrisch verstelbaar omdat het niet rieel is om het bureau helemaal naar een hoogte van 130cm te slingeren.

Wanneer u wilt kiezen voor zit sta bureaus is er uitterraard altijd keuze uit verschillende merken, maten, frames, kleuren, afwerkingen en accessoires.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting