phone-icon 0345-611777

Werkwijze Kantoorinrichting

Werkwijze kantoorinrichting : Weten hoe wij het hele proces van kennismaking tot en met inhuizing aanpakken? Lees hier hoe wij te werk gaan.

Onze werkwijze kantoorinrichting tijdens het inrichtingsproces.

Wij als kantoorinrichters leveren totalen kantoorinrichtingen voor klanten die kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en verbetering van de werksfeer & prestaties belangrijk vinden. De wensen zijn per klant verschillend en kunnen ons goed aanpassen aan uw wensen en stijlvoorkeuren.

1. Kennismaken

Zaken doe je met mensen. Een afspraak is wat ons betreft een startpunt om samen met u te bepalen of het klikt. Meestal voelt u dat snel genoeg aan. Dat is het startpunt voor een succesvolle samenwerking.

2. Inventariseren

Weten wat u als klant nodig heeft, lijkt voor ervaren mensen vaak snel duidelijk. Nu gaan wij in deze fase er niet vanuit dat wij het allemaal weten. Door te juiste vragen te stellen kunt u vertellen wat u echt wilt. De adviseurs van EM Kantoorinrichting zijn gespecialiseerd om u hierbij te helpen. De kennis die wij hebben zetten we vooral in om u te helpen niets over het hoofd te zien.

werkwijze em kantoorinrichting

3. Sfeer en stijl bepalen

Welke uitstraling en stijl wilt u uitstralen naar de medewerkers en naar uw klanten? Waar ligt de focus van een kantoorinrichting? Dit gaat om kleurkeuze en het juiste materiaalgebruik. Vormtaal van het meubilair moet aanspreken. De ervaring die wij hebben is dat veel mensen graag sfeerbeelden willen zien. Wij kunnen u helpen met de styling voor uw kantoor en werkomgeving.

4. Begroting

In deze fase is het erg belangrijk om te weten wat het budget is. Als we dit niet weten lopen we samen met de klant het risico dat er een verkeerd niveau gekozen wordt. Vaak zetten we in op een goed / beter / best opzet. De adviseurs van EM kantoorinrichting weten welke prijzen er bij de merken en producten horen.

5. Ontwerp en indeling bepalen

Onze eigen interieur specialisten maken zelf het ontwerp met pCon OFML van EasternGraphics. Een DWG bestand is het startpunt om de kantoorruimte 1 op 1 over te nemen om alle maten exact gelijk te krijgen. Daarna kan de indeling starten, gecombineerd met de juiste kantoormeubelen en materialen / kleuren. Als de indeling klopt en aan alle normeringen voldoet gaan we dit renderen. Renderen is het maken van een realistisch plaatje van de ruimte.

 

6. Presenteren 3D ontwerp en offerte

De presentatie kunnen we in onze showroom in Leerdam geven, of bij u op locatie. De tekeningen, indelingen en kleuren worden gepresenteerd en toegelicht. Een offerte voorstel is gebaseerd op het ontwerp wat ook besproken en toegelicht wordt.

 

7. Gunning opdracht

Dit spreekt voor zich, we willen zaken doen! Het gaat erom dat wij al uw vertrouwen krijgen om een project goed op te leveren.

8. Levering plannen - projectbegeleiding

Alles afstemmen op de wens van u. Een datum waarop de mensen weer in de nieuwe werkomgeving moeten starten is essentieel. Het meubilair bestellen we altijd zo snel mogelijk nadat het akkoord binnen is. Een korte tijd daarna ontvangen wij orderbevestigingen van de fabrikanten met de leverindicatie. Als dat van iedereen binnen is maken we de planning met ons montage team.

9. Inhuizen en monteren

De monteurs werken volgens de tekeningen die vooraf besproken zijn. We leveren alles schoon en opgeruimd op. Het verpakkingsafval dat overblijft nemen wij netjes mee.

10. Eindresultaat en nazorg

Een korte periode nadat de nieuwe kantoorinrichting in gebruik genomen is, komen wij langs om de reacties en feedback te bespreken. Ook leggen we de gebruikers uit hoe hun bureaustoel werkt. ( zitinstructie ) In overleg maken we graag foto’s als referentie materiaal.

In de jaren daarna staan wij klaar om aanvullende producten na te leveren.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting