phone-icon 0345-611777

De werkplekverlichting van Waldmann bestaat uit een collectie bureaulampen met Led verlichting.

Para Mi bestaat uit een serie lampen van de leverancier Waldmann. Deze Para Mi Led overtuigd door zijn praktische functionaliteit. De armatuurkop is draai- en zwenkbaar. De kenmerkende zelfborgende scharnieren zijn traploos instelbaar en volledig onderhoudsvrij.

De Para Mi is twee- of één delig verkrijgbaar. Bij de Para Mi tweedelig bestaat het armatuur uit twee delen en bij de Para Mi één delig bestaat het armatuur uit één deel. De Para Mi richt zich op een transparante en tijdloze vormgeving. Er kan gekozen worden voor een eenvoudig rechthoekige lichtkap met zacht afgeronde hoeken of een ronde lichtkap. Er is keuze uit verschillende kleuren (wit, zilver, zwart of rood) en verschillende voeten (klassieke lampenvoet, een klemverbinding of passend voor een meubelrailsysteem). Naast de hoeveelheid aan vormen en kleuren overtuigt deze lampzicht met veel praktische functionaliteit.

Het grootste voordeel van de Para Mi is dat deze een hoge lichtsterkte geeft en een laag energieverbruik.

Naast de Para Mi werkplek lamp leveren wij ook de andere modellen van de Waldmann collectie. Zoals de Minela, Maia, Diva, Avenue en Taneo.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting