phone-icon 0345-611777

Lande X-Ray

Licht, lucht en ruimte. Doordacht design, duurzaam, flexibel, uitnodigend: Dat is de X-Ray stoel van Lande.

Ontworpen door : Toine van den Heuvel

Kom bij me zitten, ben jezelf en laten we ideeën delen. Kies jouw vorm, hoogte en comfort en voel je thuis, waar je ook bent. Open en licht door het draadframe is de X-Ray toepasbaar in vele ruimtes.

De X-Ray is er in verschillende uitvoeringen. Naast de stoel is er ook een barstoel verkrijgbaar, erg leuk om te combineren in dezelfde ruimte! De Ray heeft een kuip waarbij er gekozen kan worden voor een houten of gestoffeerde kuip. Bij de gestoffeerde kuip kan gekozen worden voor een gestoffeerde zitting, gehele gestoffeerde kuip, of een geheel gestoffeerde comfort kuip. Wanneer u kiest voor een gestoffeerde kuip is de gehele kuip van stof, maar wanneer u kiest voor de gestoffeerde opdek blijft de buitenzijde van de kuip hout. Keuze uit wel of geen armleggers. Stoel X-Ray heeft altijd een (draad) sledeframe. Naast de X-Ray is er ook nog de ”gewone” Ray.

De afmetingen van de stoel zijn zichtbaar bij de afbeeldingen. Er zijn verschillende beitskleuren mogelijk en het kunststof opdek van de armleggers is standaard zwart. Op aanvraag is ook grijs, groen rood of wit mogelijk.

Ook is er nog opties zoals bijvoorbeeld rijnummering, stoelnummering, vloerdoppen met vilt, schrijftablet enz.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting