phone-icon 0345-611777

Rondo is een stiltewerkplek die de gebruiker concentratie en stilte biedt. Ook wordt de Rondo serie van Lande gebruikt om te vergaderen, overleggen en werken.

Ontwerper : Michiel van der Kleij

Rondo kan in principe in elke stof worden gestoffeerd. Voor een optimaal akoestisch effect adviseren wij een stof met de juiste akoestische eigenschappen te kiezen. Ook is het mogelijk om verschillende stoffen op de rug en wand toe te passen.

De Rondo collectie bestaat uit enkele stilte werkplekken dit zijn de Longo en de Uno. Deze worden ook gebruikt als belcellen, in de categorie belcellen staan de Uno en de Longo apart omschreven.

Naast enkele werkplekken zijn er ook Rondo’s geschikt voor meerdere personen. Dat is de Longo Duo, Quattro, Quattro en de Cinema. In deze gecreëerd stiltewerkplekken zit altijd een bank en soms een tafel.

Zie afbeeldingen voor de verschillen.

Rondo Duo afmetingen : 162,7 cm hoogte x 195 cm breedte x 77,5 cm diepte. Enkele bank met hoge wanden

Rondo Quatro afmetingen : 162,7 cm hoogte x 248 cm breedte x 195 cm diepte. U vormige overlegplek inclusief 2 zitbanken en tafel

Rondo Cinema afmetingen : 162,7 cm hoogte x 248 cm breedte x 195 cm diepte. U vormige overlegplek inclusief 2 zitbanken en tafel en heeft een 8cm dikke wand met een ingebouwd led scherm. Verstopt achter de rookglazen van het paneel.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting