phone-icon 0345-611777

Stilte werkplek

Stilte werkplek : Communiceren in stilte in een Belcel! Geschikt voor het voeren van een gesprek in absolute rust. Het is fijn voor de gebruiker dat deze zonder omgevingsgeluid kan communiceren en voor de medegebruikers van de ruimte omdat deze geen geluidsoverast van de bellende collega hebben.

Waarom een stilte werkplek aanschaffen? Daarom!

Een stilte werkplek wordt ookwel een belcel genoemd. Maar in een stilte werkplek kan mee werkzaamheden uitgevoerd worden dan alleen bellen. Er kunnen mensen hele werkdag hun werkzaamheden in uitvoeren. Voor zowel de medegebruikers als de gebruiker zelf is een belcel onwijs prettig in gebruik. Het principe is simpel : Wie gebeld wordt loopt naar de belcel toe en communiceert in de belcel. Doordat tegenwoordig iedereen mobiel bereikbaar is merken we dat het plaatsen van cellen in de ruimte goed werkt. Ook is het goed voor de afwisseling tussen zittend en staand werken van de medewerker. Omdat de medewerker gebeld wordt en naar de belcel toe gaat lopen komt deze in beweging.

De  belcabines worden altijd opgebouwd uit akoestische panelen. Deze panelen absorberen het omgevingsgeluid maar vooral het geluid wat de persoon in de cel produceert wordt opgevangen door deze panelen.

Belcellen zijn geschikt om in te bellen maar kan nog voor meerdere werkzaamheden gebruikt worden. Ook voor het voeren van Skype gespekken met collega’s of als flexwerkplek is de cel geschikt.

Er zijn verschillende soorten belcellen, de standaard belcel staat op de grond en heeft een hoogte van over de 2 meter. De standaard belcellen hebben geen deur maar dit is wel mogelijk! Wanneer u geen hele belcel wilt aanschaffen of daar de ruimte niet voor heeft zijn er zijn er vele andere opties. Bijvoorbeeld het ophangen van een telefoonkap of en belcel wandsysteem. Ook zijn er meubels die geschikt zijn om in te bellen, bijvoorbeeld een hoge bank of een stoel met ”oren”

Opgebouwd uit een houten frame, welke aan de binnenzijde is voorzien van een 48 mm dik akoestisch soundpakket van synthetische wollen. Rondom omspannen met een 100% pure luxe wolvilt. Tevens absorbeert de belcel, door zijn oppervlakte van 8,5 m2, enorm veel omgevingsgeluid.

 

 

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting