phone-icon 0345-611777

Nederlandse Kantoormeubelen

Nederlandse kantoormeubelen : Nederlanders maken top producten, daar staan we om bekend in de wereld. Betrouwbaar, functioneel, simplistisch en vooral mooie producten. kantoorinrichters.nl is een groot voorstander om producten aan te bieden van DUTCH DESIGN. Nederlandse kantoormeubelen, Nederlandse kantoormeubelen, Nederlands kantoor design, kantoormeubelen Nederland.

De titel zegt het al, kantoormeubelen van Nederlandse bodem. Ontworpen en gemaakt door Nederlanders.

De Vorm collectie

De Vorm zit gevestigd in Arnhem en is een modern Nederlands Meubelmerk. Het uitgangspunt bij De Vorm ligt bij het creëren van producten die op alle fronten kloppen: producten moeten betaalbaar zijn maar ook milieuvriendelijk en esthetisch perfect in balans. Om aan alle eisen te voldoen zijn de ontwerpen van De Vorm nauw verbonden met technische innovatie. Nieuwe productietechnieken beïnvloeden het ontwerp en de materiaalkeuze. De meubels gemaakt van gerecyclede PET flessen onderstrepen deze werkwijze.

De vorm inrichting

Kantoormeubel leverancier Voortman Meubelen

Voortman kantoormeubelen is een zelfstandige Nederlandse onderneming die alle producten in eigen fabriek maken. Duurzaaheid begint bij het ontwerpen van producten, door te kiezen voor een tijdloos design met hoge functionionaliteit en uitstekende kwlaiteit kunnen onze producten langdurig gebruikt worden en eventeel hergebruikt.

wang bureaus - Voortman Cheek to cheek

 

RuigObjects tafel met Herso blad

Er is genoeg hout in omloop in de wereld waarmee de mooiste meubelen gemaakt kunnen worden. Nog meer hout kappen is onnodig. Door nieuwe tafebladen te maken van gebruikt/oud hout is dit een mooie duurzame oplossing.

 

images/RuigObjects/T-004-WERKPLEk-www-kantoorinrichters-nl.jpg

 

Dirk van der Kooij met 3D geprinten stoel

Stoelen die geprint worden door de 3D printer met materiaal gemaakt van restafval. Ook producten wordt op Nederlandse bodem ontworpen en gemaakt!

chubs dirk van der kooij 3d geprint

Castelijn Meubelen

Castelijn meubelindustrie produceert al sinds 1958 eigentijdse kasten, tafels, bureaus, vergadertafes en maatwerk meubilair. 100% in nederland ontworpen en geproduceert.

Meer van onze producten kunt u hier vinden.

Deel artikel

Tags: Duurzaam Design Kantoormeubelen Kantoorinrichting 3D printing Ontwerpen

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting