phone-icon 0345-611777

Roldeurkasten

Roldeurkasten bieden voldoende opbergruimte voor in uw kantoor. Roldeurkasten zijn veelzijdig toepasbaar, als functioneel opbergmeubel en voor de optimale invulling van de ruimte. De kasten kunnen ook dienen als visuele afscheiding. Wanneer u ervoor kiest om de roldeurkast als afscheiding te gebruiken hebben wij ook producten om de achterkant van de kast akoestisch te maken voor een fraaier beeld.

Kasten met metalen of kunststof deurlamellen zijn functioneel en veelzijdig toepasbaar. De hoogte- en breedtemaatvoering zijn afgestemd op een optimale vulling met ordners of laterale hangmappen. U kunt de maat afstemmen op de benodigde kastruimte. De kunststof lamellen worden gemaakt van de milieuvriendelijke grondstof Polypropyleen. Stalen lamellen zijn door strakke vormgeving en keuzevrijheid in lakafwerking optimaal in te passen in de stijl en kleurstelling van de kantoorruimte. U kunt kiezen uit een aantal accessoires welke eenvoudig aan te brengen zijn in de kast.

Keuze uit verschillende kleuren ombouw en verschillende kleuren topbladen. Ook het interieur van de kast is nader in te vullen met bijvoorbeeld hangmappen frames, boekensteunen legborden enzovoorts.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting