phone-icon 0345-611777

Kantoor Verlichting

Kantoor verlichting uitzoeken? Kies tussen sfeerverlichting en werkplekverlichting. Plaats sfeerverlichting in de kantine, vergaderruimte, aankomsthal, loungepleken, showrooms enzovoorts. Voor goede werkplekverlichting kunnen wij van kantoorinrichters.nl u goed adviseren!

Bij uitzoeken van kantoor verlichting kiest u voor sfeerverlichting wanneer uw ruimtes wat gezelligheid nodig hebben en op kantoor voor led verlichting.

Sfeerverlichting

Bij het kiezen van sfeerverlichting heeft u volop keus! Welke lamp past bij uw huidige sfeer en stijl? Eén ding is zeker, de uitstraling van uw ruimte wordt sfeer voller!

Wij hebben lampen van verschillende leveranciers in onze collectie. Gemaakt van verschillende materialen met verschillende uitstralingen.

Sfeerverlichting wordt vaak toegepast bij loungeplekken, ontvangstruimtes (entrees), vergaderruimtes, kantines, showrooms enzovoorts. Soms kan ook is het leuk om de bedrijfskleuren te benadrukken bij het kiezen van lampen.

De lampen kunnen vaak in verschillende kleuren uitgevoerd worden en bij sommige kan zelfs de keuze tussen de binnen en de buitenzijde van de lampenkap bepaald worden. Ook zijn er lampen in verschillende vormen (zoals de Star Light lamp) of heeft u de keuze uit recyclebare lampen (zoals de Popcork en de Captain Cork serie, die beide gemaakt zijn van kurk).

Kantoor Led Verlichting / Werkplekverlichting

Kantoor led verlichting zorgt voor goede verlichting tijdens uw werk. Goede kantoor led verlichting in combinatie met daglicht heeft een positieve werking op de medewerkers. Het vergemakkelijkt het werk en verhoogd de productiviteit.

Het aanschaffen van kantoor led verlichting heeft vele voordelen, zo zijn de lampen allereerst energiezuinig, gaan ze langer mee (ten opzichte van spaarlampen en tl buizen), worden ze niet warm, zijn ze schokbestendig, hebben ze geen opstarttijd, zijn de lampen verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en bevatten ze geen kwik.

Daglicht heeft een positieve, biologische werking op mensen. Het activeert de biologische klok, zodat het ’s morgens activeert, overdag zorgt voor welbevinden en ’s nachts zorgt voor een goede nachtrust. Nu zijn er tegenwoordig lampen die een integreerbare PULSE daglicht techniek. Door de Pulse techniek geeft deze lamp biodynamisch licht en past zich aan de dag tijden aan. Zo zorgt de lamp ervoor dat het natuurlijke ritme van de mens in balans blijft.

Kantoor led verlichting is verkrijgbaar in vele soorten en maten. Zo kan er gekozen worden voor verschillende armaturen. Ook zijn er verschillende keuzes betreft lichtbronnen.

Voor het overzicht verlichting klik hier.

Voorbeelden sfeerverlichting kantoor :

Voorbeelden werkplek verlichting, kantoor led verlichting :

 

Deel artikel

Tags: sfeerverlichting, werkplekverlichting,

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting