phone-icon 0345-611777

Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken (HNW 2.0) is een flexiebel kantoorconcept. Het nieuwe werken kan omschreven worden als het plaats- en tijdonafhankelijk uitvoeren van kantoorwerkzaamheden. Bij het nieuwe werken hoort een nieuwe manier van denken, flexabiliteit, instelbaar meubilair enzovoorts.

Het Nieuwe werken gaat over de verandering in de werkomgeving op gebied van mentaliteit en organisatiecultuur.

Doordat de afstand tussen klanten en u steeds groter wordt (vanwege internet en non-verbale communicatie) wordt er ook vaker op plaatsen '' in het midden '' afgesproken bijvoorbeeld in restaurants. Doordat mensen dus steeds vaker op andere plaatsen werken veranderen ook de werkplekken op uw eigen kantoor. Zo zien we steeds meer flexwerkplekken verschijnen en open overlegplekken. Werknemers bepalen steeds meer zelf hun tijdsindeling en werkplaats.

Eigenschappen van Het Nieuwe Werken :

  • De ontwikkeling naar een kenniseconomie.
  • De toenemende complexiteit van de omgeving.
  • De opkomst van nieuwe generaties.
  • De snelle technologische ontwikkeling die fungeert
     als ‘push’- factor.
  • Het mobiliteitsvraagstuk.
  • Continue druk op financiële performance.

Wanneer u wilt kiezen om het nieuwe werken concept moet u de keuze maken of het geschikt is voor uw bedrijf. Werknemers zullen meer thuis gaan werken en op andere plaatsen. Een voordeel kan zijn dat uw medewerkers geen uren hoeven te verspillen aan filerijden, het nadeel kan zijn dat u dan minder zicht hebt op het functioneren van uw medewerkers.

Wilt u meer weten over Het Nieuwe werken concept ? Vraag ons om te helpen met het nieuwe werken toe passen in uw organisatie.  #HNW

Haworth meubel thuiswerkplek thuis werken kantoor

Deel artikel

Tags: Kantoorinrichting Projectinrichting Het Nieuwe Werken

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting