phone-icon 0345-611777

Duurzaam kantoormeubilair

Kies voor duurzaam kantoormeubilair. Wij van Kantoorinrichters.nl zijn altijd opzoek naar manieren om te ondernemen op duurzame wijze. Deze boodschap willen we ook aan u meegeven. We zoeken naar innovatieve manieren van ondernemen met als doel om voor iedere klant de kwaliteit van de kantoorinrichting te verbeteren.

Duurzaam kantoormeubilair is ontworpen met de gedachten bij het milieu en recycling.

Kwaliteit staat centraal in de filosofie van de organisatie. Dankzij continu te ontwikkelen en de markt te onderzoeken creëert Kantoorinrichters.nl waarde voor haar klanten: voor de facilitair manager of inkoper tot de projectontwikkelaar, werknemer of een (interieur) architect.

Duurzaamheid en kwaliteit zijn voor Kantoorinrichters.nl een winning team. Namelijk: een perfecte kantoorinrichting met passend kantoormeubilair moet van duurzame kwaliteit zijn. Denk hierbij aan: Circulair inrichten, duurzaamheid qua levensduur voor de organisatie, kwaliteit in gebruik voor de individuele gebruiker, verbetering van kwaliteit van bestaande producten en de betrokkenheid van het milieu.

Om duurzame kwaliteit te kunnen blijven leveren zoekt Kantoorinrichters.nl constant naar een balans tussen enerzijds verbetering & innovatie en anderzijds verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Door deze balans profiteert de klant nu én in de toekomst van de nieuwste, verbeterde en verantwoorde kantoorinrichtingen.

Duurzaam kantoormeubilair, cradle to cradle kantoormeubilair, MVO kantoormeubelen, duurzame kantoorinrichting

Enkele voorbeelden op productniveau:

 

3D geprinte producten

De producten van Dirk van der Kooij worden gemaakt met een 3D printer en deze gebruikt restafval.

Flow-chair-groen-stoel-dirk-vander-kooij-3d-geprinte-stoelen-en-tafel-kantoorinrichters-nl

 

'No Waste' tafels

No Waste zegt het eigenlijk al, deze tafels zijn gemaakt van afvalhout. Dit hout komt overal vandaan maar u kunt het ook zelf inleveren. Zo kunt u van bijvoorbeeld uw oude bureaubladen nieuwe laten maken!

RuigObjects-tafel-blad-HERSO-met-electrificatie-www-kantoorinrichters-nlStoelen gemaakt van gerecycelde Pet flessen!

De schaal van de Pod Chair is gemaakt van gerecycled PET vilt. Dankzij dit materiaal krijgen esthetische vormen verhoogde geluiddempende kwaliteiten, waardoor de gecreëerde stilte een sensatie wordt om naar te luisteren. Naast de Pod chair heeft De Vorm nog andere producten welke van pet vilt zijn gemaakt.

De-Vorm-pod-chair-tumbly-en-pebble-meubels-kantoorinrichters-nl

  

Deel artikel

Tags: Duurzaam Innovatie Circulaire economie Cradle to Cradle

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting