phone-icon 0345-611777

Duo Werkplek

Een duo werkplek is één bureau dat bestaat uit één frame met 2 bureaubladen. 
Het bureau bestaat uit één frame met twee apart instelbare bureaubladen.

De Duo werkplek wordt steeds vaker toegepast maar waarom?

Een duo werkplek is een bureau bestaande uit één frame met twee bureaubladen. Deze bureaus zijn dan ook nog eens koppelbaar zodat er vier, zes of meerdere bureaus gekoppeld kunnen worden. Elk bureaublad is afzonderlijk door de gebruiker te bedienen, en zo op de juiste hoogte in te stellen.

De duo werkplek wordt steeds populairder. We zien ook dat ze steeds vaker worden aangeschaft door de werkgever omdat het de samenwerking van medewerkers bevorderd. De bureaus stimuleren de onderlinge samenwerking tussen uw medewerkers. Het is de ideale keuze om medewerkers met een individuele taak als groep te laten samenwerken.

Vele duo werkplekken hebben een scheidingsscherm tussen de twee bureaubladen voor extra privacy. Ook wordt er vaak gekozen voor een ladeblok bij deze werkplekken omdat deze ook gedeeld kan worden. Of voor beide een persoonlijke opberglade.

Er is veel keus bij het selecteren van het geschikte duo werkplekken. Zo is het allereerst belangrijk dat er nagedacht wordt over de maat en op welke wijze het bureau in hoogte versteld gaat worden (handmatig (inbus), slinger of elektrisch). Ook is het mogelijk om een duo zit-sta werkplek te kiezen. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden in framesoorten en kleuren, zo zijn er H-poten, ringpoten en wangpoten. Voor het kiezen van de bladkleur zijn er altijd vele mogelijkheden.

Een duo werkplek wordt ook wel als flexwerkplekken gebruikt en vaak in groepsverbanden geplaatst.

Een duo werkplek geeft een strak geheel wanneer ze in meerdere in een rij geplaatst worden in een open kantoortuin. Door het plaatsen van een scheidingsschermen tussen de bureaus worden de kabels beter weggewerkt en geeft het een nog netter beeld.

Ook zijn er duo zit/sta bureaus. Deze kunnen zijn elektrisch in hoogte verstelbaar tot een hoogte van 130cm!

In onze showroom in Leerdam hebben we verschillende duo opstellingen staan, u bent van harte welkom om deze te komen bekijken!

Hieronder staan verschillende duo werkplekken van verschillende merken.

 

Haworth Your Place

  

your_place_1.png

 

 Voortman Hi Tee

The Senator Group

Huislijn Project

Deel artikel

Tags: Duo werkplekken

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting