phone-icon 0345-611777

Directiemeubels

Directiemeubels moet de mix zijn tussen de juiste uitstraling en kwaliteit. Welk directiemeubilair valt bij u in de smaak?

Directiemeubels moeten comfort en luxe uitstralen.

Meestal wordt ervoor gekozen om de directiekamer met één meubelserie in te richten. Dit zorgt voor een mooie samenhangende uitstraling. Een serie directiemeubilair bestaat uit meerder onderdelen. Uiteraard een bureau en opbergruimte maar soms worden deze series zo uitgebreid aangeboden dat er ook bureaustoelen, vergaderstoelen, vergadertafels en loungesets in de serie worden opgenomen.

Maar niet elke directiekamer wordt ingericht met een samenhangende serie. Soms is het combineren van verschillend meubilair ook erg leuk en zo kan er ook meubilair hergebruikt worden. Ook heeft lang niet elke serie een bureaustoel, deze wordt dan bijvoorbeeld samen met de vergaderstoelen uitgezocht en gecombineerd.

Het meubilair dat bestemt is voor de directiekamer moet naast een bepaalde luxe uitstraling ook kwalitatief goed zijn. Het meubilair dat wij aanbieden in deze categorie is van hoge kwaliteit.

 

 

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting