phone-icon 0345-611777

Een meubellijn die zelf samen te stellen is met losse bladstroken.

De Directiebureaus en vergadertafels in de collectie LV kunt u met losse bladstroken (van verschillende breedtes) zelf u meubel samenstellen. Zodoende bepaald u niet alleen de uiteindelijke lengte, maar ook het ritme van de naden in het blad. Ook kunt u bepalen of uw blad uit één houtsoort moet bestaan of een verassend gemixt wordt met frisse lakkleuren, met stof Sudden of met HPL uitvoeringen.

Castelijn LV is ontworpen door Marieke Castelijn en is een Nederlands fabrikant, die al sinds 1958 eigentijdse kasten, tafels, bureaus, vergadertafels en maatwerk meubilair ontwerpt en produceert. In Nederland ontworpen en met ook voor detail.

De losse bladstroken maken bovendien vervanging, kleurverandering of aanpassingen in de toekomst mogelijk. Het strokeneffect komt op de bijpassende kasten terug in het afdekblad, dat links of rechts tot op de grond doorloopt. Zowel de bureaus van 100cm diep als de benchtafels van 160cm rusten op geheel gelakte kastjes, met rondom bergruimte. De standaard werkhoogte van 74.3cm is middels ophoogstrippen naar 76.3 of 78.3 cm te verhogen. Bijpassende vergadertafels zijn op dieptes van 100cm, 120cm of 160cm verkrijgbaar en kunnen tot wel 310cm lengte samengesteld worden. Bij de 110cm hoge statafels is de maximale lengte 210cm. De LV-collectie is verkrijgbaar in ‘noten wild’ of ‘eiken wild’ óf juist een spannende mix van lakkleuren en oppervlaktestructuren als unilak, effectlak, hoogglanslak of gelakt kantmotief. Met deze LV collectie creëert u een zeer persoonlijke kantoor inrichting voor uw directiekamer.

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting