phone-icon 0345-611777

Herman Miller Sayl

Door het eenvoudige design van Herman Miller en de expressieve kleuren is bureaustoel SAYL geschikt voor iedere ruimte, zowel voor thuis als op kantoor.

Wij maken goede bureaustoelen. Voor elke functie, taak of prijsklasse is er de perfecte stoel. Maar omdat de wereld verandert, het werk verandert, de economie verandert veranderen wij ook. Herman Miller SAYL is de nieuwste stoel in de Family of Chairs groep.

Architecten

We houden van dit model, stijlvol en toch ergonomisch verantwoord. Veel kleuren toe te passen, en betaalbaar!

Het Nieuwe Werken, voortvloeiend uit een veranderende wereld, vraagt ook een nieuw stoel. Een stoel die het idee van overal en altijd, onafhankelijk van tijd en plaats goed vertegenwoordigt.

 

SAYL

geeft letterlijk vorm aan die gedachte. Geïnspireerd door de principes van de hangbrug geeft het frameloze rugpand ruimte aan beweging, zorgt een minimalisering van onderdelen voor een kleine milieu impact en voor de voordelige prijs. Zo innoveren wij dus al 80 jaar, want alleen dan blijf je een financieel en creatief gezond bedrijf. En natuurlijk is SAYL NEN 1335 en NPR 1813 gekeurd.

 

 Test deze stoel in onze showroom!

Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting