phone-icon 0345-611777

Bureaustoel

Goede bureaustoel : Het belang van een goede bureaustoelen bij de werkplekken mag niet onderschat worden. De grootste tijd van de werkdag brengen kantoormedewerkers zittend op hun bureaustoel door. Zorg daarom voor een bureaustoel van goede kwaliteit zodat uw werknemers comfortabel kunnen zitten.

Het kiezen van een goede bureaustoel is een lastige keus, waar wij u bij kunnen helpen!

Kwaliteit is belangrijk want wanneer bureaustoelen van mindere kwaliteit is, levert dit niet alleen ongemak op gedurende een werkdag, maar het kan ook voor blijvende klachten zorgen. U moet dan ook zorgvuldig te werk gaan bij de keuze voor een bureaustoel voor u en uw personeel.

Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan. We hebben veel bureaustoelen van de bekendste merken waarbij er voor iedereen een passend model bij zit. Hieronder staat een overzicht van verschillende bureaustoelen.

Bureaustoelen zijn er in vele verschillende modellen met verschillende specificaties. In onze showroom (Leerdam) hebben wij vele modellen staan en geven we persoonlijk advies over de stoelen.

Naast het adviseren en verkopen van bureaustoelen doen wij nog veel meer. Zo geven wij zit instructies op locatie, verkopen wij stoelen die aan de NPR norm voldoen (NPR1813) en verkopen wij stoelen met het cradle to cradle certificaat.

De bureaustoel moet goed onderhouden worden, zo moet deze af en toe nagekeken worden door een professional zodat uw spullen hun lange levensduur behouden. Bij onderhouden hoort ook het schoonhouden en reinigen van de stoelen. Onze professionals kunnen uw stoelen op locatie komen reinigen.

Ruim assortiment Bureaustoelen

Als u op zoek bent naar nieuwe bureaustoelen, dan vindt u bij ons een zeer uitgebreid assortiment. We hebben vele modellen van de bekendste merken, waarbij u er zeker van kunt zijn dat er ook een model voor u bij zit. In onze webshop vindt u alle modellen overzichtelijk bij elkaar. U ziet in een oogopslag welke modellen we allemaal te koop hebben, en welke scherpe prijs hierbij hoort. Dit varieert van simpele stoelen voor lage prijzen, tot topmodellen managersstoelen en de mooiste designstoelen. Uiteraard is er bij het ontwerpen van deze stoelen goede gekeken naar de ergonomie, voor het perfecte zitgemak.

Wilt u online een duidelijk overzicht? Kijk dan op onze website : http://www.bureaustoelenkopen.nl
Hier kunt u de stoelen op prijs selecteren en/of op merk.

Klik hier voor het assortiment bureaustoelen op onze site!

Deel artikel

Tags: Bureaustoelen Bureaustoelen reinigen

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting