phone-icon 0345-611777

Hierbij zal ik u in simpele bewoording proberen aan te geven waarom onze akoestische producten bij de betere in de markt horen.

Akoestische oplossing

- "Vrijstaande-, hangende- of bureau- panelen" zijn opgebouwd uit een frame met een semi-harde geperforeerde kern en aan 2 zijden bekleed met akoestische wol. Hierbij gaan we uit van de maximale geluidsopname mogelijk in een paneel van 50 mm. dik.  Hoe meer massa - hoe beter het absorptievermogen!

- "Wand panelen" zijn anders opgebouwd omdat ze aan 1 zijde (muurkant) weinig 'lijken' te doen. We maken hier gebruik van enkelzijdige vulling en de achterzijde fungeert als reflectiezijde waarbij het geluid terug het paneel in kan kaatsen!

Al onze andere producten zijn op dezelfde manier opgebouwd. Bij een bank of fauteuil zit je dus tussen geluids absorberende panelen. Deze bank of fauteuil doet dus hetzelfde als bijv. 3 verrijdbare panelen + dat de vorm iets extra's doet en de onderzijde ook gevuld is waardoor deze ook extra geluid absorbeert . . .

 

Voor u als klant is het belangrijk te weten: - afmeting, m2 en m3 van de ruimte - soort plafond, soort vloer, soort wanden - aantal werkende mensen - soort werkzaamheden - looproutes - klachten maar ook wensen van de gebruiker.

Uitgaande van een standaard situatie moet je ongeveer 1/3 van de totale m3 omzetten in m2 akoestische producten. Dit lijkt veel maar door gebruik te maken van veel verschillende akoestische producten valt het mee!

Natuurlijk kunnen we onze producten aanvullen met karpetten en zelfs akoestische transparante gordijnen/paneelgordijnen.

 

Een aantal prachtige oplossingen:

 

Losse unit om rustig te kunnen bellen

BuzziSpace/p78-buzzibooth-diamond_0-kantoorinrichters-nl.jpg

 

Akoestiek producten voor aan de wand

 Een ruimte in een bestaande ruimte maken met wanden

 

BuzziPlants voor aankleding van de ruimte

 

Belcel volledig gestoffeerd om los in open kantoortuin toch rustig te kunnen werken

 

 

 Deel artikel

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting