phone-icon 0345-611777

Akoestiek op kantoor

De akoestiek op uw kantoor verbeteren? De akoestiek op kantoor moet goed zijn, omdat geluidsoverast de concentratie verslechterd. Er zijn veel verschillende producten die de akoestiek kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld door akoestische panelen, gestoffeerde meubels, akoestische kantoorkasten. 

Een goede akoestiek op kantoor en de oplossingen daarvoor.

Slechte akoestiek binnen kantoorruimtes is een veel voorkomend probleem. Door geluidsproblemen verslechterd de concentratie. Er zijn vele verschillende producten die de kantoor akoestiek kunnen verbeteren. Doordat deze producten zijn gemaakt van geluidsabsorberende materialen helpen deze het geluid op uw kantoor terug te dringen.

De akoestiek op kantoor kan op vele manieren verbeterd worden. Zo kunnen verschillende producten een oplossing bieden. Bureaupanelen / scheidingspanelen worden het meest toegepast. Deze panelen zijn zowel ”mooi” als functioneel. Panelen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en toepasbaar op verschillende plaatsen.

Ook kunnen banken en fauteuils een akoestische waarde hebben. Wanneer de rug en arm leuningen hoog zijn kunnen deze voor een akoestische werking zorgen.

Momenten wanneer iedereen verlangt naar een stille werkomgeving is wanneer er gebeld of geskipt moet worden. Een belcel en/of stilte werkplek zijn hier geschikt voor. Doordat de gebruiker omringt is door akoestische panelen worden de omgevingsgeluiden goed afgeschermd.

Voor een passend advies voor uw kantoor akoestiek neem gerust contact met ons op!

Akoestische producten zijn er in veel verschillende soorten, zo zijn er panelen/scheidingswanden die in de ruimte geplaatst kunnen worden (vele soorten en maten) en is er meubilair dat geluiddempende kenmerken heeft. Naast meubilair en panelen hebben ook planten en vitrage een bepaalde akoestische werking. Ook zijn er combinatieproducten verkrijgbaar tussen akoestiek en verlichting. Kortom, vele mogelijkheden om de akoestiek binnen uw ruimte te verbeteren.

Voorbeelden van akoestische producten voor kantoor :

Pod Chair De Vorm (stoel gemaakt van gerecycled pet vilt, dat zorgt voor een hoge absorptie waarde)

Akoestische Belcel, gestoffeerde panelen gemaakt van wolvilt.

Akoestische schuifdeurkasten, de kastdeuren zijn geperforeerd met daarachter een geluidsabsorberende vulling.

De Vorm heeft veel akoestische producten, hieronder de LJ stoelen en de Pet Vilt panelen.

Er zijn nog meer producten die de akoestiek op uw kantoor kunnen verbeteren, klik hier voor een het overzicht.

Deel artikel

Tags: akoestiek op kantoor, kantoorakoestiek, akoestische producten,

Contactgegevens

Kantoorinrichters.nl
Showroom Leerdam              Techniekweg 12
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     0345-611777
 
Volg ons op google plus
     google-plus-6-kantoorinrichters-nl

Duurzame inrichting